Bio japán Umeboshi paszta
4 520 Ft |
Termékleírás
Összetevők: japán ume szilva*(89%), tengeri só, shiso (perilla) levelek* * „ bio gazdaságból származó ”
Koncentrált, erös íz jellemzi, óvatosan ízesítsen!
A Clearspring bio japán Umeboshi paszta (sós, pácolt szilvakrém) egy kissé fanyar és savanykás fűszer, amelyet Sushik, mártások, öntetek, pástétomok és szószok élénkítésére használhatunk. Tegyen egy keveset a Noriba csomagolt rizsgolyók közepébe, vagy a rizs tetejére a Sushi tekercsek elkészítésekor. Helyezzen egy vékony réteget a vaskos uborka karikákra, hogy hűsítő nyári csemegét kapjon, vagy használja vaj és a só helyett főtt csemegekukoricára kenve. Ne feledje, hogy az Umeboshi pasztát kis mennyiségben használja, mivel koncentrált és sós.
Felhasználási javaslat
Ha szeretne egy kis élénk, fanyarkás ízt a Sushihoz, saláta öntetekhez, mártásokhoz, pástétomoknak, szószoknak és a párolt zöldségeknek, akkor használja az Umeboshi pasztát. Remek választási lehetőség vaj és a só helyett, csak gondosan kenje szét a főtt csemegekukoricán.
Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után tartsa hűtőszekrényben!
kj | 144 |
---|---|
Kcal | 34 |
Zsír | 0,3 |
Szénhidrát g | 0,9 |
Rost | 4 |
Fehérje g | 1,2 |
Só | 16,3 |
- Bio
- Kósher
- Vegán