Bio Konyha Bio Demeter Savanyúkáposzta

Bio Konyha Bio Demeter Savanyúkáposzta

Bio Kitchen Organic / Demeter Sauerkraut
1 575 Ft
-+
Cikkszám:
BK105
Készlet: 
7 db

Termékleírás

sszetevők: fehér fejeskáposzta** (97%), tengeri só, borókabogyó* (1%). * bio gazdaságból származó ** a bio és biodinamikus Demeter gazdálkodásból  
 
A Clearspring savanyú káposzta ecet nélkül, természetes módszerrel erjesztik, - csak só és az idő kell hozzá, valamint a borókabogyó egy autentikus finom íz elérése érdekében. A Savanyú káposzta a Lacto fermentációnak nevezett pácolási eljárással készül, amely azonos azzal, ahogy a Cornichon (Apró csemege uborka) és a Kimchi (Savanyított zöldségmix) készül. 
 
 
A Bio és biodinamikus prémium minöségű alapanyagainkat átlátszó üvegekben hozzuk forgalomba, melyek természetesen édesek és örzik zamatos ízvilágukat. 
 
Mi jelent a Demeter? 
 
A Demeter védjegy 1927 óta létezik és biodinamikus gazdaságból származó termékek minősítésére szolgál. A gazdálkodási mód alapítása Rudolf Steiner osztrák filozófus nevéhez fűződik. A biodinamikus gazdaság legfontosabb jellemzője az a szemlélet, amely szerint a gazda a gazdaságot egységes egésznek tekinti. Ennek részét képezik az ott tartott háziállatok, a termesztett növények, a táj , sőt még a tágabb környezet is, egészen a csillagokig. Ezeket az elemeket formálja egésszé a benne élő ember a Rudolf Steiner által ajánlott biodinamikus preparátumok segítségével. 
 
A biodinamikus termékek élelmiszerminősége és biztonsága messze túlmutat az ökológiai mezőgazdaság egyéb módszerein, szemléletében és gyakorlati szigorúságában az egyik legkövetkezetesebb és legelőrehaladottabb ökológiai gazdálkodási mód.

 

Felhasználási javaslat

Fogyassza önmagában, hidegen vagy meleg ételekben, kis reszelt sárgarépával és egy gondolatnyi valamely kedvenc olajából, vagy készíthet belőle egy vegetáriánus ragut, vagy egy remek savanyú káposztalevest, de tálalhatja tésztával olajban sült gombához.

Átlagos tápérték 100g termékben
0
No votes yet
1 650 Ft
Készlet: 
0 db
0
No votes yet
1 690 Ft
Készlet: 
4 db
0
No votes yet
1 455 Ft
Készlet: 
2 db
0
No votes yet
1 850 Ft
Készlet: 
4 db
 • Bio
  Bio
 • Demeter
  Demeter
 • Kósher
  Kósher
 • Vegán
  Vegán