Bio Konyha Bio Demeter Sárgarépa & Borsó

Bio Konyha Bio Demeter Sárgarépa & Borsó

Bio Kitchen Organic / Demeter Carrots & Peas
1 850 Ft
-+
Cikkszám:
BK104
Készlet: 
4 db

Termékleírás

Összetevők: sárgarépa*(54%), borsó* (46%), víz, tengeri só.  * a bio és biodinamikus Demeter gazdálkodásból származó 
 
A Bio és biodinamikus prémium minöségű alapanyagainkat átlátszó üvegekben hozzuk forgalomba, melyek természetesen édesek és örzik zamatos ízvilágukat. 
 
Mi jelent a Demeter? 
 
A Demeter védjegy 1927 óta létezik és biodinamikus gazdaságból származó termékek minősítésére szolgál. A gazdálkodási mód alapítása Rudolf Steiner osztrák filozófus nevéhez fűződik. A biodinamikus gazdaság legfontosabb jellemzője az a szemlélet, amely szerint a gazda a gazdaságot egységes egésznek tekinti. Ennek részét képezik az ott tartott háziállatok, a termesztett növények, a táj , sőt még a tágabb környezet is, egészen a csillagokig. Ezeket az elemeket formálja egésszé a benne élő ember a Rudolf Steiner által ajánlott biodinamikus preparátumok segítségével. 
 
A biodinamikus termékek élelmiszerminősége és biztonsága messze túlmutat az ökológiai mezőgazdaság egyéb módszerein, szemléletében és gyakorlati szigorúságában az egyik legkövetkezetesebb és legelőrehaladottabb ökológiai gazdálkodási mód.

 

Felhasználási javaslat

Ez egy klasszikus brit zöldségkombináció, amit idősek és fiatalok egyaránt kedvelnek. Egy remek tálalási forma pirított darált vagy krémesített olajos magvakkal.

 

Átlagos tápérték 100g termékben
kj 152
Kcal 36
Zsír 0,2
Szénhidrát g 5,2
Ebből cukor 3,3
Rost 2,6
Fehérje g 2,1
0,58
0
No votes yet
1 650 Ft
Készlet: 
0 db
0
No votes yet
1 690 Ft
Készlet: 
4 db
0
No votes yet
1 455 Ft
Készlet: 
2 db
0
No votes yet
1 575 Ft
Készlet: 
7 db
 • Bio
  Bio
 • Demeter
  Demeter
 • Kósher
  Kósher
 • Vegán
  Vegán