Bio demeter tésztaszószok

Demeter Bio Olasz Tésztaszószok A Demeter minőségű kész paradicsompüréink és tésztaszószaink 1990 óta közvetlenül Olaszország farmgazdaságában, 100%-ban friss szüretelésű ,napérlelte Demeter minőségű paradicsomból készül. Mind a vargánya gombás(porcini), mind a klasszikus bazsalikomos és egyéb ízesítésű szószaink hagyományos mediterràn receptek alapjàn születnek. A magas minőségű , friss és bio alapanyagok garantálják szószaink eredeti ízét . Az extra szűz olívaolaj , amely az receptjeink alapját képezik, szintén gondosan szelektált speciális Demeter minőség.

Mi is a Demeter? A Demeter védjegy 1927 óta létezik és biodinamikus gazdaságból származó termékek minősítésére szolgál. A gazdálkodási mód alapítása Rudolf Steiner osztrák filozófus nevéhez fűződik. A biodinamikus gazdaság legfontosabb jellemzője az a szemlélet, mely szerint a gazda a gazdaságot egységes egésznek tekinti. Ennek részét képezik az ott tartott háziállatok, a termesztett növények, a táj , sőt még a tágabb környezet is, egészen a csillagokig. Ezeket az elemeket formálja egésszé a benne élő ember a Rudolf Steiner által ajánlott biodinamikus preparátumok segítségével.

A biodinamikus termékek élelmiszerminősége és biztonsága messze túlmutat az ökológiai mezőgazdaság egyéb módszerein, szemléletében és gyakorlati szigorúságában az egyik legkövetkezetesebb és legelőrehaladottabb ökológiai gazdálkodási mód.

 

Termék menü