Demeter bio olasz paradicsompüré rusztikus

Demeter bio olasz paradicsompüré rusztikus

Demeter Organic Italian Passata Rustica
2 110 Ft
-+
Cikkszám:
CS894
Készlet: 
9 db

Termékleírás

Termékismertető Összetevők: 100% paradicsom * , *-al jelzett termékek bio/Demeter gazdaságból származnak ,természetes cukrokat tartalmaz

 Származás: Olaszország 
 
A rustica paradicsompüré közvetlenül Olaszországban  farmgazdaságban 100%-ban friss szüretelésű ,Demeter napérlelte paradicsomból készül. A magas minőségű , friss és bio alapanyagok garantálják az eredeti házi ízeket . Az extra szűz olívaolaj , amelyet az alapreceptjeinkhez kínálunk , szintén gondosan szelektált speciális Demeter minőség. 
 
Mi is a Demeter? 
 
A Demeter védjegy 1927 óta létezik és biodinamikus gazdaságból származó termékek minősítésére szolgál. A gazdálkodási mód alapítása Rudolf Steiner osztrák filozófus nevéhez fűződik. A biodinamikus gazdaság legfontosabb jellemzője az a szemlélet, mely szerint a gazda a gazdaságot egységes egésznek tekinti. Ennek részét képezik az ott tartott háziállatok, a termesztett növények, a táj , sőt még a tágabb környezet is, egészen a csillagokig. Ezeket az elemeket formálja egésszé a benne élő ember a Rudolf Steiner által ajánlott biodinamikus preparátumok segítségével. 
 
A biodinamikus termékek élelmiszerminősége és biztonsága messze túlmutat az ökológiai mezőgazdaság egyéb módszerein, szemléletében és gyakorlati szigorúságában az egyik legkövetkezetesebb és legelőrehaladottabb ökológiai gazdálkodási mód.

 

Átlagos tápérték 100g termékben
0
No votes yet
2 300 Ft
Készlet: 
0 db
0
No votes yet
1 840 Ft
Készlet: 
3 db
0
No votes yet
1 840 Ft
Készlet: 
5 db
0
No votes yet
2 000 Ft
Készlet: 
8 db
 • Bio
  Bio
 • Demeter
  Demeter
 • Gluténmentes
  Gluténmentes
 • Kósher
  Kósher
 • Vegán
  Vegán