Japán bio csicseriborsó miszó (pasztőrizálatlan)
2 610 Ft |
Összetevők: Csicseriborsó* (47%), erjesztett rizs* (34%), tengeri só, víz.
A *-gal jelzett termékek bio gazdaságból származnak.
Természetes fermentálással készült japán miszó. A Clearspring japán csicseriborsó miszó egy ízletes szójamentes recept alapján, a harmadik generációs japán manufaktúra Naganóban készíti.
Ugyanúgy használhatod, mint a többi miszónkat, levesek, szószok, mártások ízesítésére.
A miszó, 100% bio, GMO mentes, fermentált, pasztőrizálatlan és vegán. Ugyanazzal a hagyományos technológiával készül, mint a legnépszerübb barnarizs miszónk.
Ugyanúgy használhatod, mint a többi miszónkat, levesek, szószok, mártások ízesítésére.
Ha levest készítesz, a főzés végén, a már nem lobogó levesbe öntsd bele az egy csésze főzőlében feloldott miszókrémet.
kj | 686 |
---|---|
Kcal | 163 |
Zsír | 2,1 |
Ebből telített zsírsavak | 0,3 |
Szénhidrát g | 26 |
Ebből cukor | 19 |
Fehérje g | 6,8 |
Só | 11,8 |
- Kósher