Bio Japán Ume Su ízesítő

Bio Japán Ume Su ízesítő

Organic Japanese Ume Su
1 440 Ft
-+
Cikkszám:
SSN0403.150A

 Összetétel: Ume szilva*(70%), shiso (perilla) levelek(9%)                                                                                                          A *-al jelzett termékek bio gazdaságból származnak

 

Az Ume Su egy hagyományos japán ételízesítő, aminek a története az 1600-as évekig, az Edo-korszakig követhető vissza. Világszerte egyre népszerűbb az egyedülálló ízvilága miatt. Ecetes illata miatt is remek összetevője különböző ételeknek, beleértve a salátákat, mártásokat, szószokat, pácokat, de koktélok titkos adaléka is lehet.

  • Az Umeboshi szilva és a vörös Perilla levelek gondos pácolásával állítják elő
  • A 4. generációs családi manufaktúra készíteti
  • Hitelesen japán  -  japán Wakayama prefektúrában egy hegyvidéki gazdaságban termesztik
  • Termelőnk Umeboshi fáit nem kezelik vegyszerrel - egyesek még 70 évnél is idősebbek
  • A gazdaság új umeboshi fáit a gazdaság legszebb ume szilváiból nevelik ki, és legalább 5 évig nem szüretelik le.
  • Fenntarthatóan, természetesen és organikusan termesztve, műtrágya nélkül
  • Vegán és GMO mentes
Átlagos tápérték 100g termékben
kj 18
Kcal 4
Szénhidrát g 1,1
Ebből cukor 1,1
Fehérje g 0,6
22,7
0
No votes yet
1 930 Ft
0
No votes yet
1 310 Ft
0
No votes yet
1 290 Ft
0
No votes yet
1 900 Ft
  • Bio
    Bio
  • Vegán
    Vegán