Bio Konyha Bio Demeter Francia bab

Bio Konyha Bio Demeter Francia bab

Bio Kitchen Organic / Demeter French Beans
1 309 Ft
-+
Cikkszám:
BK103
Készlet: 
10 db

Termékleírás

Összetevők: francia bab*, víz, tengeri só.  * a bio és biodinamikus Demeter gazdálkodásból származó 
 
A Bio és biodinamikus prémium minöségű alapanyagainkat átlátszó üvegekben hozzuk forgalomba, melyek természetesen édesek és örzik zamatos ízvilágukat. 
 
Mi jelent a Demeter? 
 
A Demeter védjegy 1927 óta létezik és biodinamikus gazdaságból származó termékek minősítésére szolgál. A gazdálkodási mód alapítása Rudolf Steiner osztrák filozófus nevéhez fűződik. A biodinamikus gazdaság legfontosabb jellemzője az a szemlélet, amely szerint a gazda a gazdaságot egységes egésznek tekinti. Ennek részét képezik az ott tartott háziállatok, a termesztett növények, a táj , sőt még a tágabb környezet is, egészen a csillagokig. Ezeket az elemeket formálja egésszé a benne élő ember a Rudolf Steiner által ajánlott biodinamikus preparátumok segítségével. 
 
A biodinamikus termékek élelmiszerminősége és biztonsága messze túlmutat az ökológiai mezőgazdaság egyéb módszerein, szemléletében és gyakorlati szigorúságában az egyik legkövetkezetesebb és legelőrehaladottabb ökológiai gazdálkodási mód.

 

Felhasználási javaslat

Ízletes önmagában, salátákban és gabona ételekben. Kitűnő választás egy saláta mellé tanini öntettel, vagy pirított szezámmaggal megszórva.

 

Átlagos tápérték 100g termékben
kj 75
Kcal 18
Zsír 0,1
Szénhidrát g 2,4
Ebből cukor 1,8
Rost 1
Fehérje g 0,65
0
No votes yet
1 485 Ft
Készlet: 
5 db
0
No votes yet
1 485 Ft
Készlet: 
11 db
0
No votes yet
1 665 Ft
Készlet: 
9 db
0
No votes yet
1 417 Ft
Készlet: 
0 db
 • Bio
  Bio
 • Demeter
  Demeter
 • Kósher
  Kósher
 • Vegán
  Vegán