Bio Japán Sencha - 20db filter
 • Bio Japán Sencha - 20db filter
 • Bio Japán Sencha - 20db filter

Bio Japán Sencha - 20db filter

Organic Japanese Sencha - 20 Tea Bags
2 240 Ft
Cikkszám:
TEA0701
Készlet: 
3 db

Termékleírás

Összetevők: Biogazdaságban termesztett zöld tealevelek.

Nettó súly - 20db filter (36g)
 
Ez a könnyű és friss tea Kiotóban készül, az ízhatás szempontjából a legmegfelelőbb időben, késő tavasszal szüretelt friss, zsenge, fiatal levelekből. A leveleket röviden gőzölik, sodorják és egy speciális Japán Sencha eljárással lehűtik. Majd azonnal  légmozgásmentesen lezárva csomagolják, hogy megőrizze aromáját frissességét.


Soil Association Bio élelmiszer díj 2012:  Kiemelten Ajánlott

Örömmel tudatjuk, hogy a bio Sencha teánk megnyerte a KIEMELTEN AJÁNLOTT díjat és FOGYASZTÓI ELISMERÉST a 2012-es Bio Élelmiszer díjazáson(Organic Food Awards). Fantasztikus elismerése ennek a csúcsminőségű és kitűnő ízű terméknek.

Hogyan készül a Clearspring bio Japán Sencha zöld tea?
A hagyományos Japán gyakorlat, ami máshol nem jellemző, hogy leszedés után azonnal gőzölik a leveleket, hogy azok megőrizzék egyedi tulajdonságukat. A gőzölést a szüretet követő 24 órában elvégzik, ezáltal megakadályozzák, hogy az oxidációs folyamat beinduljon, így érik el, hogy a tea megőrizze smaragdzöld színét és tápanyag tartalmát.

 

Új 100%-ban fenntartható csomagolás

Teafilter: Komposztálható

Címke, csomagolás, karton: Újrahasznosítható

Az új filteres tea családunk nem génmanipulált és 100%-ban fenntartható csomagolásban ajánljuk. A teafilterek össze vannak tűzve egy speciális technologiával, fűzőkapocs nélkül. A zsinor 100% bio pamut, a karton csomagolás újrahasznosítható és a nyomdafesték növényi alapú.

Felhasználási javaslat

Ha teafilter: Forrald fel a vizet, majd egy percig hagyd hülni, mielőtt a filterre öntöd a vizet. Áztass személyenként egy teafiltert 1-2 percig
Ha ömlesztett: tegyél a teafőzőbe személyenként egy púpozott teáskanál levelet, Forrald fel a vizet, majd hagy hűlni egy percig.

Száraz hűvös, sötét helyen tárold.

 

Átlagos tápérték 100g termékben
0
No votes yet
0 Ft
Készlet: 
0 db
0
No votes yet
0 Ft
Készlet: 
0 db
0
No votes yet
0 Ft
Készlet: 
0 db
0
No votes yet
5 320 Ft
Készlet: 
3 db
 • Bio
  Bio
 • Kósher
  Kósher
 • Vegán
  Vegán