Umami Gyömbéres Babpaté
Hozzávalók:
- 1 közepes hagyma összevágva
- 1 gerezd fokhagyma összezúzva
- 2 evőkanál Clearspring Extraszűz Olívaolaj
- 1 közepes méretű doboz bio kanellini / vesebab vagy fehér bab
- ¼ csésze bio napon szárított paradicsom
- 1 evőkanál frissen facsart citromlé
- 2 evőkanál felaprított friss petrezselyemzöld
- 2 evőkanál felaprított friss metélőhagyma
- 1 evőkanál Gyömbéres Umami paszta
Elkészítés:
- Süsse meg a hagymát és a fokhagymát egy evőkanálnyi olajon (amíg áttetsző lesz).
- Tegye át egy keverő tálba, csepegtesse le a babot, és adja hozzá.
- Tegye a tálba a többi összetevőt is, és egy botmixerrel addig pürésítse, amíg krémes lesz. Tálalja Clearspring Rizskrékerrel vagy Zabkeksszel.
Séf: Marlene Watson-Tara
Több mint 30 éven át aktívan tanította az egészség és a wellness minden aspektusát. Az ő étkezési tanácsai a makrobiotikus táplálkozás táptalaján fejlődtek ki. Továbbá tanulmányt írt a Hagyományos Kínai Orvoslás és a Józan Ész témakörben is. Kedvenc mondása: „Ha nem törődsz a testeddel, akkor hol akarsz élni?”
Új könyve a „Marobiotika minden évszakra” elérhető a weboldalán.