Miso Almabor Ecet Miso Dressing
Hozzávalók:
- 2 evőkanál (40 ml) Clearspring Almabor Ecet az Oltóanyaggal
- 1 evőkanál Clearspring édes fehér miszó
- 1 evőkanál frissen facsart citromlé
- 1 evőkanál Clearspring extra szűz olívaolaj
- csipetnyi őrölt fekete bors
- ízlés szerint őrölt chili paprika
- egy csipet Clearspring hagyományos tengeri só
Elkészítés:
Keverjen össze minden összetevőt, és szórja meg vele a zöldsalátáját, vagy keverje bele a gabonás salátájába.
Friss és gyümölcsös alma borecetünket kézműves munkával készíti a gyártónk Olaszországban hidegen sajtolt bio alma léből. Természetesen erjesztett, pasztörizálatlan és szűretlen, ezért tartalmazza az anya kultúrát, amelytől kissé opálos kinézetű és üledékes.