Miso Almabor Ecet Miso Dressing

Miso Almabor Ecet Miso Dressing
Hozzávalók: 
  • 2 evőkanál (40 ml) Clearspring Almabor Ecet az Oltóanyaggal
  • 1 evőkanál Clearspring édes fehér miszó
  • 1 evőkanál frissen facsart citromlé
  • 1 evőkanál Clearspring extra szűz olívaolaj
  • csipetnyi őrölt fekete bors
  • ízlés szerint őrölt chili paprika
  • egy csipet Clearspring hagyományos tengeri só
 
Elkészítés: 

Keverjen össze minden összetevőt, és szórja meg vele a zöldsalátáját, vagy keverje bele a gabonás salátájába.

Friss és gyümölcsös alma borecetünket kézműves munkával készíti a gyártónk Olaszországban hidegen sajtolt bio alma léből. Természetesen erjesztett, pasztörizálatlan és szűretlen, ezért tartalmazza az anya kultúrát, amelytől kissé opálos kinézetű és üledékes.