Bio Umami chili sült padlizsán

35 perc
4 fő
Bio Umami chili sült padlizsán
Hozzávalók: 
  • 2 közepes méretű padlizsán
  • 1 evőkanál Clearspring Umami krém Chilivel 
  • Clearspring Extraszűz Olívaolaj
  • 2 csipetnyi Clearspring Tengeri só
 
Elkészítés: 
  1. Fűtse elő a sütőt 180 Celsius fokra.
  2. A padlizsánokat vágja félbe hosszában, majd 1,5 cm-es szeletekre.
  3. Egy kefével, vagy késsel kenje be a padlizsánszeleteket az umami és chili pasztával, locsolja meg olíva olajjal, és szórja meg egy kis sóval.
  4. Körülbelül 35 percig süsse őket, és félidőben ellenőrizze.
  5. Ha elkészült, vegye ki a sütőből, és máris fogyaszthatja.

Nagyszerű egy nyári grillezéshez, vagy elkészíthető a palacsintasütőben is.

 

Séf: Nicky Clinch
 
 
Hivatalos makrobiotikus táplálkozási előadó, Élettanácsadó és Séf
 
Nicky egy hivatalos makrobiotikus táplálkozási előadó, Élettanácsadó és Séf Aki specializálta magát a belülről fakadó kiegyensúlyozott egészség megteremtésére.
 
Nicky egyedi technikáját használja, amely magában foglalja a Keleti Gyógyászatot, az Érzelmi Tanácsadást, és a saját személyes tapasztalatait a transzformációban, amely a kapcsolatainkkal, az ételekkel és a testünkkel állnak kapcsolatban. 
 
Szenvedélye az évszakoknak megfelelő, finomítatlan, teljes értékű élelmiszerekből való ételkészítés, ezért Nicky ételei laktatóak, ízletesek és táplálóak, mindemellett arra ügyel, hogy ami a tálcára kerül egyensúlyt alkosson minden szempontból.
 
Nicky több mint 15 éven át rengeteg gyakorlatszerzéssel és a transzformációban szerzett csodálatos személyes tapasztalatával - a drogfüggőségről, az emésztéssel kapcsolatos betegségekről és fontos egészségügyi feladatokról, - valamint a ma már teljesen egészséges és virágzó életével egy igazi úttörő lett a szakterületén és ösztönözően hat minden esettel, amiről tanít.