Sós misoval készült karamell öntet

5 perc
Sós misoval készült karamell öntet
Hozzávalók: 
  • 100 g Medjool datolya (áztassa be forró vízbe 1 órára)
  • 1 púpozott evőkanál Clearspring Lágy Mogyorókrém
  • ½ evőkanál Clearspring Édes Fehér Miso 
  • 2-3 evőkanál a datolya áztatólevéből
  • 1 teáskanál citrom dzsúsz
  • egy csipet Clearspring Hagyományos Tengeri só
Elkészítés: 
  1. Keverjen össze minden karamell komponenst, és már élvezheti is, vagy tegye el későbbre egy zárható üvegben.
  2. Íme!
Ez a legegyszerűbb receptem, ugyanakkor egy hihetetlenül kielégítő, vegán, finomított cukormentes, sós karamell szósz. Csak keverje össze egy mixerrel, és máris fogyaszthatja, illetve rákenheti egy desszertre… az lesz a kihívás, hogy ne egye ki egyszerre az egészet a tálból. 
 
1 üveg készül belőle
Előkészület: 1 óra áztatási idő
Készítési idő: 5 perc
 
Séf: Nicky Clinch
 
Hivatalos makrobiotikus táplálkozási előadó, Élettanácsadó és Séf
 
Nicky egy hivatalos makrobiotikus táplálkozási előadó, Élettanácsadó és Séf Aki specializálta magát a belülről fakadó kiegyensúlyozott egészség megteremtésére.
 
Nicky egyedi technikáját használja, amely magában foglalja a Keleti Gyógyászatot, az Érzelmi Tanácsadást, és a saját személyes tapasztalatait a transzformációban, amely a kapcsolatainkkal, az ételekkel és a testünkkel állnak kapcsolatban. 
 
Szenvedélye az évszakoknak megfelelő, finomítatlan, teljes értékű élelmiszerekből való ételkészítés, ezért Nicky ételei laktatóak, ízletesek és táplálóak, mindemellett arra ügyel, hogy ami a tálcára kerül egyensúlyt alkosson minden szempontból.
 
Nicky több mint 15 éven át rengeteg gyakorlatszerzéssel és a transzformációban szerzett csodálatos személyes tapasztalatával - a drogfüggőségről, az emésztéssel kapcsolatos betegségekről és fontos egészségügyi feladatokról, - valamint a ma már teljesen egészséges és virágzó életével egy igazi úttörő lett a szakterületén és ösztönözően hat minden esettel, amiről tanít.