Umami Gyömbéres Babpaté

Umami Gyömbéres Babpaté
Hozzávalók: 
  1. 1 közepes hagyma összevágva
  2. 1 gerezd fokhagyma összezúzva
  3. 2 evőkanál Clearspring Extraszűz Olívaolaj 
  4. 1 közepes méretű doboz bio kanellini / vesebab vagy fehér bab 
  5. ¼ csésze bio napon szárított paradicsom
  6. 1 evőkanál frissen facsart citromlé
  7. 2 evőkanál felaprított friss petrezselyemzöld
  8. 2 evőkanál felaprított friss metélőhagyma
  9. 1 evőkanál Gyömbéres Umami paszta
Elkészítés: 
  1. Süsse meg a hagymát és a fokhagymát egy evőkanálnyi olajon (amíg áttetsző lesz).
  2. Tegye át egy keverő tálba, csepegtesse le a babot, és adja hozzá.
  3. Tegye a tálba a többi összetevőt is, és egy botmixerrel addig pürésítse, amíg krémes lesz. Tálalja Clearspring Rizskrékerrel vagy Zabkeksszel.
Séf: Marlene Watson-Tara
 
 
Több mint 30 éven át aktívan tanította az egészség és a wellness minden aspektusát. Az ő étkezési tanácsai a makrobiotikus táplálkozás táptalaján fejlődtek ki. Továbbá tanulmányt írt a Hagyományos Kínai Orvoslás és a Józan Ész témakörben is. Kedvenc mondása: „Ha nem törődsz a testeddel, akkor hol akarsz élni?”
 
Új könyve a „Marobiotika minden évszakra” elérhető a weboldalán.